Power Cut Status 22.09.2020

 Power Cut Today 22.09.2020

Due to maintenance work to be held at Pethasamuthiram sub Power Station, coming 22th September 2020 full day maintenance work from morning 9.00am to evening 5.00pm. Due to this, there is no power supply to the below mentioned places.

 

1.      Nainarpalayam - நைனார்பாளையம்

2.      V. Alambalam – வி. அம்பலம்

3.      V Krishnapuram - வி. கிருஷ்ணாபுரம்

4.      Pathimapalayam - பாத்திமபாளையம்

5.      Keelkuppam -  கீழ்குப்பம்

6.      Anumanthal - அனுமனந்தல்

7.      Sembakurichi - செம்பகுறிச்சி

8.      Karunthalakuruchi –கருந்தலாக்குறிச்சி

9.      V Mamandhur - வி. மாமந்தூர்

10   Pethasamuthiram  - பெத்தாசமுத்திரம்

11   Thottapadi - தொட்டாபாடி

12  Poondi - பூண்டி

13  Thathathiripuram - தத்தாத்திரிபுரம்

14  Kural - குரால்

15  Kalasamuthiram - காலசமுத்திரம்

16  Thagamthirthapuram - தாகம்தீர்த்தாபுரம்

17   Pakkampadi - பாக்கம்பாடி

18   A.Vasudevanur - .வாசுதேவனூர்

19   Koogaiyur - கூகையூர்

20  Veera Bayangaram - வீர பயங்கரம்

21   Lakshmanapuram – லட்சுமணபுரம்

The above confirmed news is informed by Mr.M.Ganesan M.E., Executive Engineer. (Operation and maintenance) Kallakurichi Division.

Comments

Popular posts from this blog

Tamil Jokes | தமிழ் ஜோக்ஸ் – Part IV | NPM

Today Headline News இன்றைய மழை செய்திகள் | Tamil Nadu Rain Updates | NPM

Tamil News Live 15 August 2024: தமிழ்நாட்டில் 78வது சுதந்திர தின விழா - தேசியக் கொடியை ஏற்றினார் முதலமைச்சர் மு.க.ஸ்டாலின் | NPM